Inovatívny prístup vedenia mestského kultúrneho domu vo Vranove nad Topľou sa prejavil aj vo využití získaných finančných prostriedkov z grantového programu EÚ

Dátum: 20.06.2024
Kategórie: Kultúrne domy a kinosály  Produkty  Divadlo 
Súvisiace produkty:

Inovatívny prístup vedenia mestského kultúrneho domu vo Vranove nad Topľou sa prejavil aj vo využití získaných finančných prostriedkov z grantového programu EÚ.

Ich cieľom bolo dopriať divákom zážitok vybrúsený do umeleckého diamantu. Svoju víziu postavili na už v minulosti nami dodanej holografickej projekčnej sieti, ktorú v rámci tohto projektu doplnili o veľkoplošnú LED obrazovku od výrobcu Leyard s rozmermi 8 x 4,5m.

 

Táto kombinácia spolu s media servrom Green Hippo Karst+ otvára novú dimenziu možností vytvárania rôznych scén a ich rýchlej zmeny ako aj vytvorenie dokonalej ilúzie s minimálnou odchýlkou od reality. 

Na dotvorenie scény je potrebná aj kvalitná osvetľovacia technika a preto neodmysliteľnou súčasťou projektu bola i dodávka a inštalácia 6 kusov 6-farebných profilovacích reflektorov ADB Orkis, 4 kusov rotačných RGBW hláv Robe LED Beam150, plošných reflektorov Spotlight CYC 300 a 8 kusov Spotlight profilákov s úzkym lúčom tak monochromatických ako aj 6-farebných.

 

Sme hrdí, že sme mohli prispieť k projektovo-technickému vybaveniu v kultúrnom dome vo Vranove nad Topľou, ktorý sa teraz radí medzi slovenskú špičku čo do technického vybavenia.